Sediul Buftea: Before School - After School

Instituția noastră are uşa deschisă pentru şcolarii din clasele 0-IV, în cadrul programului de after school și pentru școlarii din clasele V-VIII, în cadrul programului de before school.
Aceste programe sunt adresate părinților ocupați care conștientizează că educația copiilor lor este unul din aspectele cele mai importante. Aici, copilul își găsește prieteni și ne bucurăm să vă spunem că și noi ca fondatori, împreună cu personalul, ne regăsim printre ei. Efectuarea temelor în cadru organizat, supravegheați și coordonați de personal calificat își spune cuvântul în evoluția copiilor.

În taxa lunară pentru programul de after school este inclus Opționalul Jolly Grammar care se desfăşoară de două ori pe săptămână cu profesor specializat.

Jolly Grammar (adresat cursanților cu vârsta peste 8 ani) este un program britanic complex, sistematic şi inovator prin care copiii ajung să ia contact cu noţiunile gramaticale, vast etichetate drept academice şi plictisitoare, într-o manieră amuzantă și accesibilă, ajungând să folosească limba engleză fluent, creativ şi corect.
De asemenea, școlarii claselor II-VIII pot beneficia contra cost și de cursuri de pregătire pentru certificarea Cambridge.

Tarifele pentru aceste programe sunt următoarele:

Program AFTERSCHOOL : 11.00 - 18.00

Pret: 1090 lei

         150 lei (transport scoala - afterschool)

Taxă înscriere: 200 lei