Sediul Buftea: Before School - After School

Instituția noastră are uşa deschisă pentru şcolarii din clasele 0-IV, în cadrul programului de afterschool.
Acest program este adresat părinților ocupați care conștientizează că educația copiilor lor este unul din aspectele cele mai importante. Aici, copilul își găsește prieteni și ne bucurăm să vă spunem că și noi ca fondatori, împreună cu personalul, ne regăsim printre ei. Efectuarea temelor în cadru organizat, supravegheați și coordonați de personal calificat își spune cuvântul în evoluția copiilor.

Grupele de copii sunt constituite după criteriul vârstei, iar după efectuarea temelor aceștia se pot bucura de activități recreative și sportive indoor/outdoor, în funcție de vremea de afară.

Spațiul exterior al grădiniței este vast, oferindu-le copiilor posibilitatea de a desfășura activități distractive în locul de joacă special amenajat, acesta având o suprafață de 400 mp.

Masa de prânz și gustarea sunt preparate în bucătăria proprie, meniurile sunt întocmite de medicul nutriționist, împreună cu asistenta medicală și bucătarii grădiniței; se urmăreşte în permanenţă ca ele să satisfacă nu doar nevoile nutriţionale ale copiilor, dar să fie şi pe gustul lor.

De asemenea, copiii se pot bucura de o varietate de activități opționale, precum: șah, karate, dans, limba engleză.

Taxă lunară Afterschool Panda: 11.00 - 18.00

Preț: 1240 lei (taxă afterschool + masă)

         150 lei (transport școală - afterschool)

Taxă înscriere: 200 lei